Varaa risteily  
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!


VesterålenMS Vesterålen on nimetty Hurtigrutenin ensimmäisen rannikkoristeilijän mukaan, joka teki ensimatkansa vuonna 1893. MS Vesterålen on moderni versio edeltäjästään; sitä on remontoitu kahteen otteeseen. Alus on yksi laivaston pienimmistä, joten sille mahtuu vain rajoitettu määrä matkustajia. MS Vestrålen on rahtilaiva, joten aluksella on erilainen tunnelma kuin muilla Hurtigrutenin laivoilla.

 

Hytit

Hyttien koot vaihtelevat 6–13 m² välillä. Aluksessa on kolme hyttiluokka: Arctic Superior, Polar Inside ja Polar Outside. Parhaiten varustelluissa hyteissä on erilliset sängyt ja oma kylpyhuone. Vaatimattomammissa huoneissa on joko kerrossänky tai erilliset vuoteet. Osassa hyteistä ei ole ikkunaa.  

Ruokailu

Aluksen ravintola sijaitsee kannella D. Bergen-Kirkkoniemi -reitille ja muihin yli 5 päivän risteilyihin kuuluu aina täysihoito. 1–5 päivän risteilyillä kuuluu aamiainen risteilyn hintaan. Lounaan ja illallisen voi varata etukäteen. Aamiainen tarjoillaan klo 7.30 alkaen, lounas klo 12–13 välillä ja illallinen klo 18.  

 

Muut palvelut

Aluksessa on panoraamasalonki, josta on upeat näkymät merelle. Voit viettää aikaa myös MS Vesterålenin ravintolassa, kahvilassa tai putiikissa. Aluksessa on myös konferenssitilat. 

Risteilydiilit


Kaikki risteilydiilit »

Arctic Superior -ulkohytit

Arctic Superior Ulkohytti (P) 5 – 13 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Sijainti ylä- ja keskikansilla.


Polar Outside -ulkohytit

Ulkohytti (N) 5 – 13 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva (joissain hyteissä kerrosvuoteet). Sijainti keski- ja alakansilla.

 

Ulkohytti (J) 5-13 m²

Rajoitettu näköala/ei naköalaa, erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti ylä- ja alakansilla.

 

Ulkohytti (A)

Rajoitettu näköala/ei naköalaa, erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet.

 

Polar Inside -sisähytit

Sisähytti (I) 5 – 10 m²

Erilliset vuoteet, joista toinen vuodesohva. Joissain hyteissä kerrosvuoteet. Sijainti alakansilla.Tutustu laivan ruokailuelämyksiin, aktiviteetteihin ja muihin palveluihin!

Lue lisää!Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!Tekniset tiedot

  • Rakennusvuosi1983
  • Uudistettu1995
  • Pituus 108 m
  • Bruttotonnit6261
  • Matkustajia516
  • Henkilökuntaa50
  • Leveys 16,5 m
  • Risteilynopeus 15 s
  • Kansia7
  • Hytteja146

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!