« takaisin

Retket ja aktiviteetit


Norjan rannikkoristeilyillä Hurtigruten tarjoaa mahdollisuuden osallistua yli 50 erilaiselle retkelle. Tarjotut retket vaihtelevat vuodenajan mukaan ja myös riippuen siitä, matkataanko etelästä pohjoiseen vai pohjoisesta etelään. Kaikilla retkillä on asiantuntevat oppaat mukana ohjeistamassa ja vastailemassa kysymyksiin. Retkiä voi varata etukäteen tai sitten vasta laivalta. Osaa retkistä, kuten valasretkeä on mahdollista varata ainoastaan laivalta, kun ollaan aivan varmoja että valaita on lähettyvillä. Retkiä on tarjolla useita erilaisia. Löytyy kaupunkikierroksia, huskysafareita, melontaa, patikointia, lintusafaria ja lumikelkkailua. Jokaisella retkellä taattua on varmasti upeat maisemat.

 

Palvelut Hurtigrutenin aluksilla vaihtelevat. Osalta löytyy aurinkokansi ja poreamme, osalta kirjasto ja poreamme. Tunnelma aluksilla on rauhallinen ja rento. Kaikilla aluksilla on loistavat puitteet maisemien ihailuun. Kannella tarjoillaan silloin tällöin paikallisia herkkuja, kuten kuningasrapuja, poronlihaa tai hilloja.

 

Retket maissa

Voit varata etukäteen maissa tehtäviä retkiä. Retkiohjelmiin voit tutusta allaolevista linkeistä. Retket ja niiden sisältö riippuvat osallistujien vähimmäis- ja enimmäismääristä sekä säästä ja paikallisista olosuhteista. 

Osa retkistä (punaisella merkityt) on varattavissa vain laivalta.

 

Arktiset kohteet

Tutustu retkitarjontaan!

 

Norjan rannikko

Tutustu retkitarjontaan!

 

 
Kaikilla Hurtigrutenin Explorer-risteilyillä on mukana asiantunteva, huolella valittu tutkimusryhmä. Risteilyjen aikana järjestetään luentoja, jotka perehdyttävät sinut tutkittavan alueen historiaan, biologiaan ja geologiaan ja he myös mielellään vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Asiantuntijat osallistuvat myös maihinnousuihin Explorer-risteilyillä järjestetään myös viihdyttävää ohjelmaa, kuten tervetulo- ja läksiäisjuhlat sekä muotinäytös. Laivalla on myös käytössä mukavia oleskelutiloja, sauna, poreallas ja kuntoiluhuone.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!