Risteilyalueet

Arktisilla risteilyillä voit nähdä muun muassa koskemattoman Antarktiksen, jäätikön peittämän Grönlannin, jääkarhujen valtakuntana tunnetut Huippuvuoret tai upean luontokohteen, Falklandinsaaret. Parhaiten tutustut näihin talvisiin valtakuntiin risteilyillämme. Lähde mukaamme tutkimaan maailman syrjäisimpiä kolkkia

Norjan vuonoristeilyillä näet Norjan kauniin rannikon ja vuonot. Norjan risteilyille pääset Hurtigrutenin perinteisillä risteilyaluksilla tai MSC Cruises -varustamon valtameriristeilijöillä. Hurtigrutenin alukset lähtevät Bergenistä pohjoiseen ja Kirkkoniemestä etelään joka päivä. Hurtigruten risteilyillä koet keskiyön auringon tai revontulet upeissa vuonomaisemissa.

Risteilykeskuksen edullisilla Välimeren risteilyillä näet yhdellä kertaa useita hienoja matkakohteita. Tutustu tarkemmin Läntisen Välimeren risteilytarjontaamme. Itäisen Välimeren risteilykohteena mm. Santorini ja Mykonos.  

Risteilykeskus tarjoaa suuren valikoiman Karibian risteilyjä. Vaihtoehtoina ovat Läntisen Karibian risteilyt Jamaikalle sekä Meksikoon ja Itäisen Karibian risteilyt Puerto Ricoon tai St Maarteniin. Tutustu myös eteläisen Karibian risteilyihin.

Etelä-Amerikan risteilyillä nähdään villiä luontoa, tärkeitä suurkaupunkeja ja ihania rantakohteita. Monet risteilystä päättyvät tai alkavat Uruguayn Montevideosta tai Argentiinan Buenos Airesista. Risteilykeskus tarjoaa suurimman valikoima Etelä-Amerikan risteilyjä. 

Aasia on täydellinen kohde laivalla valloitettavaksi. Lähde risteilylle Kaakkois-Aasian, Itä-Aasiaan tai Etelä-Aasiaan! Aasian risteilyllä vieraillaan muun maussa sellaisissa kohteissa, kuin Hong Kong, Singapore, Tokio ja Shanghai. Näe Malesian, Thaimaan, Vietnamin, Etelä-Korean, Kiinan, Indonesian, Intian ja Japanin parhaat palat!

Risteilykeskus tarjoaa suuren valikoiman Alaskan risteilyjä. Vuoret, vuonot, jäätiköt ja villieläimet ovat Alaskaa parhaimmillaan. Lähde risteilylle Alaskan Sewardista ja ihastu upeisiin maisemiin! Alaskan risteilylle voi lähteä myös Kanadan tai Yhdysvaltojen puolelta. Valitse lähtösatamaksi esimerkiksi Seattle tai Vancouver. Paras tapa nähdä Alaskaa on risteillä muun muassa Vancouverista rannikkoa pitkin Alaskan Sewardiin. 

Pohjois-Amerikan risteilyt suuntaavat muun muassa itärannikkoa pitkin Kanadaan tai länsirannikkoa pitkin Meksikoon. Risteilyjen kestot vaihtelevat muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Ota suunnaksi Boston, Baltimore tai New York! Länsirannikon suosittuja lähtösatamia ovat Los Angeles ja San Diego. Tutustu Pohjois-Amerikan risteilyjen valikoimaan!

Upea Havaiji on suosittu risteilykohde. Havaijin risteilyllä pääset tutustumaan useaan eri saareen saman matkan aikana. Näe maaginen Maui, Kauai, Oahu ja Big Island! Havaijille voi lähteä risteilemään esim. Los Angelesista tai Vancouverista. Norwegian Cruise Linen Pride of America risteilee Honolulusta vuoden ympäri.

Galapagossaaret ovat yksi maailman koskemattomimmista risteilykohteista. Viikon risteilyllä saariin tutustuu helposti, mutta monipuolisesti. Lähde risteilemäään vaikkapa Silversean tai Celebrity Cruisesin tutkimusalukselle! Galapagossaarten risteilyt lähtevät usein Baltra Islandin tukikohdasta. 

Tyynenmeren risteilyjä on tarjolla useisiin eri kohteisiin. Risteile upeisiin paratiisimaisemiin esim. Royal Caribbeanin tai Norwegian Cruise Linen kyydissä! Etelä-Tyynenmeren suosittuja kohteita ovat muun muassa Papua Uusi-Guinea, Vanuatu, Tonga, Fidzi, Samoa, Cookinsaaret, Salomonsaaret ja Uusi-Kaledonia.

Afrikan risteilyllä pääset näkemään jännittäviä kohteita ja upeita maisemia. Risteile Etelä-Afrikasta Madagaskarille ja Mauritiukselle, näe Egypti ja Suezin kanava tai lähde luksusristeilylle Mosambikin ja Namibian maisemiin! 

Risteilykeskus tarjoaa laajan valikoiman Pohjois-Euroopan risteilyjä. Lähde risteilemään esimerkiksi Irlantiin tai Islantiin, tai koe Skandinavian kauneimmat kaupungit samalla risteilyllä! Pohjois-Euroopassa risteilee vuosittain myös varustamoiden isoimpia laivoja. 

Väli-Amerikan risteilyt kulkevat usein Panaman kanavan läpi. Usein risteilyjen lähtösatama on esimerkiksi Fort Lauderdale. Samalla risteilyllä nähdään useita suosittuja kohteita, kuten Costa Rica ja Guatemala. Voit myös kulkea Panaman kanavan läpi Perun tai Kolumbian rannikkolle tai Karibian suosikkisaarille. 

Risteilykeskus tarjoaa laajan valikoiman Dubain risteilyjä. Arabiemiraattien risteilyjen lähtösatama on usein Dubai. Risteile talvikaudella Omanin, Bahrainin ja Qatarin kaltaisiin eksoottisiin kohteisiin MSC Cruisesin ja Royal Caribbeanin laivan kyydissä. Arabiemiraattien risteilyjen toinen lähtösatama on Abu Dhabi.

Tutustu laajaan valikoimaan Australian ja Uuden-Seelannin risteilyjä. Yhdistä lomaasi kaksi mielenkiintoista maata; aloita risteilysi vaikkapa Sydneystä ja risteile Uuden-Seelannin eteläsaarelle! Tai vietä kaksi viikkoa Australian pitkään rantaviivaan tutustuen. Voit yhdistää Australian risteilyyn myös pysähdyksiä kuvankauniilla Tyynenmeren saarilla. Tutustu vaihtoehtoihin!

Kanariansaarten risteilyjen kesto on yleensä ainakin 10 yötä. Lähde risteilylle esimerkiksi Malagasta, Barcelonasta, Genovasta tai Southamptonista! Risteilyillä vieraillaan muun muassa Lanzarotella, Teneriffalla ja/tai Gran Canarialla. Usein merimatkalla poiketaan myös Marokon Casablancassa ja ihastuttavalla Madeiralla. Tutustu Risteilykeskuksen Kanariansaarten risteilyjen valikoimaan!