Varaa risteily  

Miami ja Karibian risteilyt


Aurinkoista Miamia on jo pitkään pidetty täydellisenä lomakohteena – aivan niin kuin se onkin. Kilometrien pituiset hiekkarannat, palmupuut ja miellyttävän lämmin sää houkuttelevat Miamiin vuodessa tuhansia lomailijoita. Miamissa yhdistyvät glamour-elämäntyyli ja latinalaiset rytmit: molempiin voi törmätä eri kaupunginosissa. Miamin naapurissa, Everglades -suoalueella, voi bongata luonnonvaraisia alligaattoreita ja se onkin yksi Miamin suosituimmista vierailukohteista!

 

Miami on tunnettu myös puhtaudestaan: kaupungin ilma on raikasta ja kadut siistejä. Kaupungin vilkas yöelämä ja rajattomat shoppailumahdollisuudet ovat kuin piste i:n päälle. Miamin monipuolisuuteen ei voi muuta kuin ihastua!

Liikkuminen ja etäisyydet

Miamin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Miami Beachista. Autolla matka kestää 30 minuuttia.  

 

Satama

Miamista lähtee lukuisia risteilyjä Karibialle ja se on maailman suurin risteilyalussatama. Miamin satama jakautuu seitsemään terminaaliin ja pysäköintialueisiin. 

 

Matka Miamin lentoasemalta satamaan kestää noin 20 minuuttia taksilla, ja hinta on noin 24 dollaria. Fort Lauderdalen kansainväliseltä lentokentältä matka kestää noin 45 minuuttia. Satamasta on helppo käväistä Bayside Marketplacessa, mutta muuten kaikki muu on ajomatkan päässä  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!