Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Esteettömästi Välimerelle

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


Pe 30.8. Helsinki–Barcelona

Matka alkaa Helsingin lentoasemalta. Norwegianin suora lento lähtee Helsingistä klo 13.40 ja saapuu Barcelonaan klo 16.35. Esteetön kuljetus lentoasemalta hotellille. Ilta omaa aikaa Barcelonassa.


La 31.8. Barcelona

Katalonian pääkaupungista löytyy runsaasti tehtävää ja nähtävää, Antoni Gaudín arkkitehtuuria, vilkkaita katuja ja niiltä löytyviä tapasravintoloita. Sinulla on koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti Barcelonan nähtävyyksiin. 


Su 1.9. Barcelona, risteily alkaa

Aamiaisen jälkeen esteetön kuljetus Barcelonan satamaan, jossa nousemme valtavan kokoisen Oasis of the Seas -laivan kyytiin. Seitsemään eri ”naapurustoon” jaettu laiva on elämys jo itsessään. Kelluvan kaupungin ja huvipuiston seikoitusta muistuttavalta laivalta löytyy mm. keskuspuisto ja Coney Islandista vaikutteita saanut avokattoinen Boardwalk-kävelykatu. Laivan palvelut ovat heti laivaan noustuamme käytettävissä. Risteilyalus lähtee Barcelonan satamasta klo 18.00. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan.


Ma 2.9. Palma de Mallorca

Laiva saapuu Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan klo 08.00. Viehättävä kaupunki on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja erinomaisia ostosmahdollisuuksia. Palmasta löytyy myös erinomaisia museoita, taidegallerioita ja kiehtovaa katutaidetta. Risteilyalus jatkaa matkaa kohti Ranskaa klo 16.00.


Ti 3.9. Marseille

Laiva saapuu Provencen pääkaupunkiin Marseilleen klo 09.00. Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojaama Marseille on Ranskan vanhin kaupunki. Voit viettää päivän tunnelmallisessa kaupungissa haluamallasi tavalla. Laiva jatkaa matkaa Marseillen satamasta klo 18.00.


Ke 4.9. La Spezia (Pisa, Firenze)

Risteilyalus saapuu Ligurian alueen ihastuttavaan satamakaupunkiin, La Speziaan, aamulla klo 08.30. Voit viettää päivän La Speziassa tai lähteä tutustumaan kaltevasta tornista tunnettuun Pisaan tai kulttuurikaupunki Firenzeen. Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 20.30.


To 5.9. Civitavecchia (Rooma)

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 07.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä varustamon järjestämälle retkelle Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat historiallisen Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 20.00.


Pe 6.9. Napoli

Risteilyalus saapuu Napoliin klo 07.00. Kaupunki sijaitsee Vesuvius-tulivuoren kupeessa Napolinlahdella. Napolin rikas historia tulee tutuksi kaupungin kaduilla kierrellessä. Napolin lähellä sijaitsee mielenkiintoisia päivämatkakohteita, kuten muinainen Pompeiji, kaunis Caprin saari sekä upea Amalfin rannikkokaupunki. Oasis of the Seas lähtee Napolin satamasta klo 18.30.


La 7.9. Merellä

Ota kaikki irti viimeisestä päivästä merellä! Alukselta löytyy useita uima-allaskansia, oikea keskuspuisto ja kävelykatu, kymmeniä ravintoloita sekä useita hauskoja aktiviteetteja. 


Su 8.9. Barcelona

Risteilymme päättyy Barcelonan satamaan klo 05.00. Laivasta poistutaan varhain aamiaisen jälkeen. Esteetön kuljetus satamasta hotellille. Päivän voit viettää haluamallasi tavalla Barcelonassa. 


Ma 9.9. Barcelona–Helsinki

Esteetön kuljetus aikaisin aamulla lentoasemalle. Norwegianin suora lento lähtee kohti Helsinkiä klo 08.00. Saavumme Helsinkiin klo 13.00. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

2150 €/henkilö jaetussa 2-hengen sisähytissä 

2695 €/henkilö jaetussa Boardwalk-hytissä

2850 €/henkilö jaetussa 2-hengen parvekehytissä   

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• Norwegianin meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Barcelonaan

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Barcelonassa

• 3 yön majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa Barcelonassa (sis. aamiaisen)

• 8 päivän risteily Oasis of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Esteetön hytti


Esteettömät hytit ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Esteettömän hytin wc-istuin on usein hieman korotettu ja lavuaari madallettu. Suihkussa on seinästä taittuva istuin. Huomioithan, että yhdysvaltalaiseen tapaan tukikaide on yleensä wc-istuimen takana ja toisella sivulla, ei molemmilla sivuilla. Tyhjää tilaa on toisella puolella wc-istuinta. Parvekkeellisissa hyteissä myös pääsy parvekkeelle on esteetön. Hyteissä on aina kokolattiamatto.


Hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Kuvissa esteetön sisähytti ja Boardwalk-parvekehytti Allure of the Seas -aluksella.

Lisätiedot

 

Lentoaikataulu

Norwegian 30.8. Helsinki–Barcelona klo 13.40–16.35

Norwegian 9.9. Barcelona–Helsinki klo 08.00–13.00

 

Lentoaikataulu sitoumuksetta!

 

Hotellit Barcelonassa

Voit valita majoituksen Barcelonassa kahden esteettömän hotellin väliltä. Hotelliin majoitutaan 2 yöksi ennen risteilyä (30.8.–1.9.) ja yhdeksi yöksi risteilyn jälkeen (8.–9.9.). 

 

Hotel Ayre Caspe****

Osoite: Carrer de Casp, 103, 08013 Barcelona, Espanja

 

Moderni design-hotelli Barcelonan keskustassa, Eixamplen alueella. Hotellin esteettömissä huoneissa on hyvin varusteltu kylpyhuone, ilmastointi, tallelokero ja wifi-yhteys. Hotellissa on buffetravintola ja kahvila.

 

Hotel Ilunion Auditori *** 

Osoite: Carrer de Sicília, 166, 08013 Barcelona, Espanja


Hyvätasoinen hotelli Barcelonan keskustassa, Eixamplen alueella. Hotellin esteettömissä huoneissa on hyvin varusteltu kylpyhuone, ilmastointi, tallelokero ja wifi-yhteys. Hotellissa on ravintola ja kattoterassi. Terassin uima-altaaseen on allasnostin.

Risteilyalus

Suomessa rakennettu Oasis of the Seas aloitti liikennöinnin joulukuussa 2009. Edellisen kerran Royal Caribbean -varustamon laivaa on kunnostettu syksyllä 2014. Tällä yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista on tilaa jopa 5400 matkustajalle. Alus on jaettu seitsemään eri ”naapurustoon” jotka yhdessä tarjoavat valtavan valikoiman viihdettä, ruokaa sekä hyvinvointipalveluja. Vaikutuksen tekee erityisesti laivan keskellä sijaitseva keskuspuisto, jossa kasvaa yli 12 000 oikeaa kasvia. Royal Promenade-kävelykadulla voi käydä nappaamassa mukaansa Starbucks-kahvin tai istahtaa johonkin monista ravintoloista. Boardwalk-kävelykatu on saanut vaikutteita Coney Islandista; muun muassa oikea karuselli tuo huvipuistomaista tunnelmaa.

Tunnelma laivalla

Tunnelma laivalla on rento ja palvelu ystävällistä. Muutamana iltana risteilyllä on ns. ”formal-night”, jolloin pääravintolaan suositellaan pukeutumaan siistimmin.

Esteettömät hytit laivalla

Hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Esteettömät hytit ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Esteettömän hytin wc-istuin on usein hieman korotettu ja lavuaari madallettu. Suihkussa on seinästä taittuva istuin. Huomioithan, että yhdysvaltalaiseen tapaan tukikaide on yleensä wc-istuimen takana ja toisella sivulla, ei molemmilla sivuilla. Tyhjää tilaa on toisella puolella wc-istuinta. Parvekkeellisissa hyteissä myös pääsy parvekkeelle on esteetön. Hyteissä on aina kokolattiamatto.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Alukselta löytyy suuri yleinen aurinkokansi uima-altailla ja poreammeilla, lasten vesipuisto H2O Zone sekä vain aikuisille tarkoitettu aurinkokansi. Lisäksi aluksella on kylpylä ja kuntosali. Alukselta löytyy esimerkiksi myös surffisimulaattori, kiipeilyseinä, luistelurata ja koripallokenttä. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa iltaa viettäen.

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna.  Ohjelmaa järjestetään laivalla aamun aikaisista tunneista iltamyöhään. Päivän ohjelma saattaa sisältää mm. liikunta- ja tanssitunteja, askartelua, taidehuutokauppoja, juhlia, elokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä. Risteilyn jokaisena iltana laivan teatterissa esitetään viihde-esityksiä ja musikaaleja. Osalla Royal Caribbeanin laivoista on lisäksi luistinrata ja vesiteatteri, joissa esitetään viihdyttäviä esityksiä. 

Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat ja sijainnit. Listauksesta näet mm. mihin aikaan laivan buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja monelta kuntosali aukeaa. 

Ruokailu

Laivalla on yli 20 eri ruokailupaikkaa, joista valtaosa sisältyy risteilyn hintaan. Pientä kattausmaksua (noin 5–40 dollaria) vastaan laivalla on tarjolla myös valikoima erikoisravintoloita, kuten pihviravintola Chops Grille, italialainen ravintola Giovanni’s Table, japanilainen ravintola Izumi Asian Cuisine sekä moderni 150 Central Park. Myös ensimmäinen merellä seilaava Starbucks löytyy alukselta.

Laivan pääravintolan aukioloajat:
Aamiainen: vapaat istumapaikat 07.30–11.00.
Lounas: vapaat istumapaikat 12.00–13.30.
Päivällinen: Ryhmälle on varattu risteilyn ajaksi yhteinen illallinen ensimmäiseen kattaukseen klo 18.30. 

Tarkat ajat löytyvät päiväkohtaisesta ohjelmasta.

Jos haluat vaihtelua ruokailuaikoihin tai pukeutua rennommin, voit aterioida myös laivan muissa ravintoloissa. Katso ajat ja paikat päivittäisestä risteilyohjelmasta. Continental-aamiaisen voi tilata maksutta hyttiin 07.30 ja 10.00 välillä hytistä löytyvällä lomakkeella. Huonepalveluruokalista on tarjolla vuorokauden ympäri kaikissa hyttiluokissa. Hyttipalvelusta peritään 7,95 dollarin palvelumaksu (ruoka sis. hintaan). Sviiteissä asuvat vieraat voivat pyytää kaikkien aterioiden tarjoilun hyttiin ilman lisämaksua. 
alk. 2150 €
30.8.–9.9.2019, 11 pv

Lähde tutustumaan Välimeren suosikkikohteisiin risteillen! Palmuasema-matkablogista tuttu, esteettömän matkailun asiantuntija, Sanna Kalmari toimii matkanjohtajana tällä loppukesän esteettömällä risteilymatkalla.

 

Viikon Välimeren-risteilyllä nähdään aurinkoinen Mallorcan saari, Provencen pääkaupunki Marseille, Italian La Spezia, historiallinen Rooma ja Vesuvius-tulivuoren kupeessa sijaitseva Napoli. Risteilyn aikana nautitaan myös maailman suurimpiin laivoihin kuuluvan, täysin esteettömän Oasis of the Seas -aluksen palveluista. Upeiden satamakohteiden lisäksi vietämme muutaman päivän kulttuurikaupunki Barcelonassa ennen ja jälkeen risteilyn. 

 

Matka soveltuu erinomaisesti erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville reissaajilleBarcelona  Palma de Mallorca

Marseille  La Spezia 

Civitavecchia (Rooma)  Napoli

 


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!