Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Esteettömästi Eteläisen Karibian saarille

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


To 23.1. Helsinki–Miami

Matkaan lähdetään Helsingin lentoasemalta klo 14.45. Finnairin suoran lennon arvioitu matka-aika Miamiin on 11 tuntia 10 minuuttia. Lento saapuu Miamiin klo 18.55. Esteetön kuljetus lentokentältä hotellille. Yöpyminen hotellissa (Riu Plaza Hotel).


Pe 24.1. Miami

Aamiainen hotellilla. Aamupäivällä esteetön kuljetus Miamin satamaan. Lähtöselvityksen jälkeen nousemme upean Explorer of the Seas -aluksen kyytiin. Laivan palvelut ovat heti käytettävissä. Laiva suuntaa kohti Karibian paratiisisaaria klo 17.00


La 25.1. Merellä

Päivä merellä ja mahdollisuus nauttia laivan palveluista. Alukselta löytyy ihana uima-allaskansi, useita ravintoloita sekä lukuisia hauskoja aktiviteetteja. Laivan viihdetarjonta on ensiluokkaista. 


Su 26.1. Labadee, Haiti

Päivä rantaparatiisissa! Labadee on Royal Caribbeanin yksityissaari, joka sijaitsee Haitilla. Paratiisisaarella pääset nauttimaan turkoosista merestä ja palmumaisemista. Labadee on esteetön myös apuvälineillä liikkuvilla ja saarella on rantapyörätuoleja hiekalle menoa helpottamaan. Labadeelle rantaudutaan klo 08.00. Matka jatkuu klo 17.00.


Ma 27.1. Merellä

Koko päivä aikaa nauttia laivan palveluista. Explorer of the Seas seilaa kohti ABC-saaria. 


Ti 28.1. Kralendijk, Bonaire

Saavumme Bonairelle klo 09.00. Koralliriuttojen ympäröimä Bonaire tunnetaan ihanan rauhallisista paratiisirannoistaan ja kirkkaista merivesistään. Saarella on upeiden hiekkarantojen lisäksi paljon nähtävää. Washington Slagbaiin luonnonpuistossa voi ihailla dramaattista aavikkomaisemaa, jättikokoisia kaktuksia sekä saaren kuuluisia flamingoja. Kralendijkin kaupungissa päivä sujuu leppoisasti markkinoiden tarjontaan tutustuen. Risteilyalus lähtee Bonairen satamasta klo 18.00.  


Ke 29.1. Oranjestad, Aruba

Explorer of the Seas saapuu Aruban pääkaupunkiin, värikkääseen Oranjestadiin, klo 08.00. Aruban etelärannikolla sijaitseva kaupunki perustettiin jo 1700-luvun lopulla. Tutustu historialliseen kaupunkiin tai vietä päivä yhdellä saaren valkoisista hiekkarannoista! Aurinko paistaa Aruballa lähes aina, joten ei ihme, että saarta pidetään yhtenä Karibian aurinkovarmimmista lomakohteista. Matka jatkuu kohti Curaçaota klo 21.00. 


To 30.1. Willemstad, Curaçao

Saavumme Curaçaon pääkaupunkiin, Willemstadiin, klo 08.00. ABC-saarten viimeinen kohde, Willemstad, ihastuttaa siirtomaa-ajan arkkitehtuurillaan ja vilkkaalla kaupunkielämällään. Bonairen ja Aruban tapaan myös Curaçaolta löytyy myös upeita hiekkarantoja ja turkoosin eri sävyissä kimaltelevaa merivettä. Voit viettää päivän haluamallasi tavalla. Explorer of the Seas kääntää kurssinsa merelle klo 17.00.  


Pe 31.1. Merellä

Koko päivä aikaa nauttia laivan palveluista. Explorer of the Seas seilaa kohti Miamia.


La 1.2.Merellä

Viimeinen päivä aikaa nähdä loputkin laivan hienouksista. Tämä meripäivä on pyhitetty nautiskelulle. Ota ilo irti lempeän lämpimästä merituulesta ja kaikesta siitä, mihin olet risteilyn aikana laivalla ihastunut!


Su 2.2. Miami Beach

Laiva saapuu satamaan aamulla klo 07.00. Laivasta poistutaan varhain aamulla aamiaisen jälkeen. Esteetön kuljetus Miami Beachin hotellille (Riu Plaza Hotel). Päivä aikaa nauttia Miami Beachin mahdollisuuksista tai viettää rentoa päivää hotellin allasalueella.


Ma 3.2. Miami Beach

Shoppailupäivä, nähtävyyspäivä vai rantapäivä? Miami Beach tarjoaa mahdollisuudet moneen. Hotellilla nautitun ja matkan hintaan sisältyvän aamiaisen jälkeen voi päivästä tehdä oman näköisen, joko yksin tai porukalla. Sanna kokoaa jo ennen matkaa vinkkejä Miami Beachille.


Ti 4.2. Miami–Helsinki

Aamiainen hotellilla ja päivä aikaa ottaa viimeiset ilot irti Miami Beachistä. Esteetön kuljetus hotellista Miamin lentokentälle loppuiltapäivästä. Finnairin suora lento Miamista Helsinkiin lähtee klo 20.45 paikallista aikaa. Lennon arvioitu kesto on 9 tuntia 35 minuuttia.


Ke 5.2. Helsinki

Lento laskeutuu Helsingin lentoasemalle klo 13.20 paikallista aikaa.

Hinnasto

 

Matkan hinta

2985 €/henkilö jaetussa 2-hengen esteettömässä ikkunahytissä

3285 €/henkilö jaetussa 2-hengen esteettömässä, suuremmassa parvekehytissä 

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin meno-paluureittilennot turistiluokassa Helsingistä Miamiin

• Kaikki lentokenttäverot ja maksut

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset Miamissa

• 3 yön majoitus Miami Beachilla keskitasoisessa Riu Plaza -hotellissa, jaetussa 2 hengen huoneessa aamiaisella

• 9 päivän risteily Explorer of the Seas -aluksella valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat ruokailun yhteydessä

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

• ESTA-matkustuslupaa Yhdysvaltoihin (pakollinen) 


Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Esteetön hytti


Esteettömät hytit ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Esteettömän hytin wc-istuin on usein hieman korotettu ja lavuaari madallettu. Suihkussa on seinästä taittuva istuin. Huomioithan, että yhdysvaltalaiseen tapaan tukikaide on yleensä wc-istuimen takana ja toisella sivulla, ei molemmilla sivuilla. Tyhjää tilaa on toisella puolella wc-istuinta. Parvekkeellisissa hyteissä myös pääsy parvekkeelle on esteetön. Hyteissä on aina kokolattiamatto.


Hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Kuvissa esteetön sisähytti ja Boardwalk-parvekehytti Allure of the Seas -aluksella.

Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulut

AY 007 23.1 Helsinki–Miami 14.45-18.55

AY 008 4.2. Miami–Helsinki 20.45-13.20+1

 

Majoitus Miami Beachilla 

Riu Plaza Hotel

Osoite: 3101 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33139

 

Hotellissa on useita esteettömiä huoneita, joissa on Roll-in-Shower. Hotellin uima-altaaseen on allasnostin.

 

Risteilyalus

Turussa rakennettu Explorer of the Seas aloitti liikennöinnin vuonna 2000. Laivaa on edellisen kerran kunnostettu vuonna 2015. Voyager-laivaluokkaan kuuluvalla laivalla on pituutta 311 metriä ja leveyttä 48 metriä. Tilaa laivassa on noin 3100 matkustajalle. Aluksen kaikki 15 kantta tarjoavat valtavasti ohjelmaa ja tekemistä. 

 

Tunnelma laivalla

Explorer of the Seas -alukselta löytyy matkustajia kaikista ikäryhmistä ja lukuisista eri maista.  Tunnelma aluksella on huoleton ja palvelu ystävällistä. Kahtena iltana risteilyllä on ns. ”formal-night”, jolloin suositellaan pukeutumaan muodollisemmin laivan pääravintolaan.

 

Esteettömät hytit

Kaikkien hyttien varustukseen kuuluu televisio, puhelin, oma kylpyhuone suihkulla, kampauspöytä sekä hiustenkuivain. Hyteissä on parisänky, jonka saa pyydettäessä eroteltua kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Esteettömät hytit ovat tavallisia hyttejä selvästi tilavampia ja niissä mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Esteettömän hytin wc-istuin on usein hieman korotettu ja lavuaari madallettu. Suihkussa on seinästä taittuva istuin. Huomioithan, että yhdysvaltalaiseen tapaan tukikaide on yleensä wc-istuimen takana ja toisella sivulla, ei molemmilla sivuilla. Tyhjää tilaa on toisella puolella wc-istuinta. Parvekkeellisissa hyteissä myös pääsy parvekkeelle on esteetön. Hyteissä on aina kokolattiamatto.

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Explorer of the Seas -laivalla pääset nauttimaan mm. Broadway-tyylisistä esityksistä, ravintoloiden, yökerhojen ja baarien tarjonnasta sekä hauskasta risteilyohjelmasta. Laivalta löytyy suuri kuntosali sekä sauna. Tasokkaassa kylpylässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja hieronnoista Botoxiin.

 

Monipuolisen risteilykokemuksen takaavat myös esimerkiksi iso uima-allasalue, minigolf-rata, kiipeilyseinä, luistinrata ja urheilukenttä.


Ruokailu

Explorer of the Seas -laivalla on useita ravintoloita ja kahviloita. Kaikki ateriat pää- ja buffetravintoloissa sekä useissa pikaruokaravintoloissa sisältyvät matkan hintaan. Ruokaa tarjoillaan laivalla ympäri vuorokauden. Upeita makuelämyksiä saat pää- ja buffetravintolan lisäksi lisämaksullisista erikoisravintoloista, kuten italialaisesta ravintolasta sekä Johnny Rockets -pikaruokaravintolasta.
alk. 2985 €
23.1.–5.2.2020

Lähde Eteläisen Karibian paratiisimaisemiin Palmuasema-matkablogin kirjoittajan ja esteettömän matkailun asiantuntijan, Sanna Kalmarin, kanssa! Sannan vetämä matka soveltuu erinomaisesti myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville. 

 

Lähdemme matkaan Suomessa rakennetun, täysin esteettömän, Explorer of the Seas -laivan kyydissä. Meripäivät tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää laivan lukuisia aktiviteetteja, nauttia laivan ravintolatarjonnasta, ihailla huikeita Broadway-tason esityksiä ja lumoutua aurinkokansien letkeästä Karibian tunnelmasta. Risteilyn aikana vieraillaan paratiisirannoistaan tunnetuilla ABC-saarilla sekä Royal Caribbeanin omalla yksityisrannalla Haitin Labadeessa. Laivasta on helppo poistua kaikissa satamissa suoraan laiturille. Nähtävää riittää kävelymatkan päässä satamasta, mutta myös esteettömiä retkiä on tällä matkalla myynnissä. 

 

Miami Beachillä majoitutaan sekä risteilyä ennen että sen jälkeen. Esteettömällä rantakadulla sijaitseva hotelli on hyvä lähtöpiste vapaalle Miami Beachiin tutustumiselle. Vaikka matkan aikana järjestetään jonkin verran yhteistä ohjelmaa, on siitä helppo tehdä myös täysin oman näköinen unelmien loma.


Miami Beach  Labadee

Bonaire  Aruba  Curaçao  


Tarjous-/varauspyyntö »


Videot
Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Reittikartta
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!