Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Unohtumaton risteily Aasiassa

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 9.11. Helsinki–Singapore

Tapaamme Helsingin lentoasemalla. Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 23.55.  


Su 10.11. Singapore

Lento saapuu Singaporeen alkuillasta. Kuljetus lentoasemalta hotelliin. Yövymme matkan ensimmäisen yön mukavassa neljän tähden hotellissa ostoskadun lähellä. 


Ma 11.11. Singapore, risteily alkaa

Aamiaisen jälkeen kuljetus Singaporen satamaan, jossa nousemme Voyager of the Seas -laivan kyytiin. Laivan palvelut ovat heti laivaan noustuamme käytettävissämme. Risteilyalus lähtee Singaporesta klo 16.30. Usean ruokalajin illallinen ja huippuluokan viihdeohjelma vievät jo heti risteilyn ensimmäisenä iltana lomatunnelmaan.


Ti 12.11. Malakka, Malesia

Voyager of the Seas saapuu Malesian Malakkaan klo 08.00. Historiallinen ja värikäs Malakka on Unescon maailmanperintökohde, jossa päivä vierähtää nähtävyyksiin tutustuen. Voit kierrellä viehättävässä kiinalaiskorttelissa, ihastella kaupungin upeaa arkkitehtuuria tai käydä tutustumassa 1600-luvulta peräisin olevaan Cheng Hoon Tengin buddhalaistemppeliin. Risteily jatkuu klo 18.00. 


Ke 13.11. Penang, Malesia

Saavumme Penangin saarelle aamupäivällä klo 11.00. Penang on yksi Malesian monipuolisimmista matkakohteista, jolta löytyy monikulttuurinen vanhakaupunki, hiekkarantoja, ostoskeskuksia ja viidakkoakin. Sinulla on koko päivä aikaa tutustua kiehtovaan kohteeseen. Laiva lähtee Penangin satamasta klo 20.00.


To 14.11. Phuket, Thaimaa

Voyager of the Seas saapuu Thaimaahan aamulla klo 08.00. Sinulla on koko päivä aikaa tutustua suosittuna rantakohteena tunnettuun Phuketiin, joka on mukava sekoitus kilometrien pituisia rantoja, turkoosinsinistä merta ja aktiviteettimahdollisuuksia. Laiva suuntaa merelle klo 20.00.


Pe 15.11. Merellä

Vietämme päivän merellä. Nauti laivan erinomaisesta viihdeohjelmasta, uima-allaskannesta ja muista palveluista! Voit pysähtyä syömään Royal Promenade -kävelykadulla, käydä katsomassa upean luistelunäytöksen tai juoda kupposen kahvia laivan kannella. 


La 16.11. Singapore

Risteily päättyy Singaporeen lauantaiaamuna klo 8.00. Viimeinen lomapäivä vietetään yhteisellä, koko päivän kestävällä, kiertoretkellä modernissa ja monikulttuurisessa Singaporessa. Retken aikana nähdään mm. huikea Gardens by the Bayn puutarha, Chinatown, Clarke Quay, Little India ja monia muita Singaporen kuuluisimpia nähtävyyksiä. Retken aikana pysähdytään myös yhteiselle lounaalle Chinatowniin. Kierroksen jälkeen vielä omaa aikaa tehdä viime hetken tuliaisostoksia.  Lento Helsinkiin lähtee Singaporesta klo 23.45.


Su 17.11. Helsinki

Finnairin suora lento saapuu Helsinkiin aamulla klo 05.45. Matka päättyy. 

Hinnasto

 

Matkan hinta

2195 €/henkilö jaetussa 2-hengen sisähytissä virtuaaliparvekkeella

2350 €/henkilö jaetussa 2-hengen ikkunahytissä 

2495 €/henkilö jaetussa 2-hengen parvekehytissä  

2850 €/henkilö jaetussa 2-hengen juniorsviitissä

3595 €/henkilö jaetussa 2-hengen Grande-sviitissä   

 

Kysy meiltä 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua! 

 

Hinnat sisältävät ET-lehden lukijaedun. 

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin reittilennot Helsinki–Singapore–Helsinki

• Verot, viranomais- ja satamamaksut sekä tipit laivan henkilökunnalle

• Yhden yön majoitus **** hotellissa Singaporessa aamiaisella

• 6 päivän risteily Royal Caribbean International -varustamon laivalla valitussa hyttiluokassa

• Kaikki ruokailut laivalla 

• Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffet- ja pääravintolassa

• Lentokenttä- ja satamakuljetukset sekä Singaporen suomeksi opastettu kaupunkikierros

• Risteilykeskuksen suomalaisen matkanjohtajan palvelut

 

Hintaan ei sisälly

• Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat tai merkkilimonadit.

• Muita retkiä tai kuljetuksia. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia.

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

Hytit

Parvekehytti


Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

 

Hytin koko: 16-19 m², parveke 3,5-5 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Ulkohytti


Näissä standardihyteissä on tilaa kahdelle hengelle ja suuri ikkuna. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain tämän luokan hyteissä on mahdollisuus jopa 4 henkilön yöpymiselle.

 

Hytin koko: 15-17 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Sisähytti virtuaalisella parvekkeella


Quantum-laivaluokan sisähyttien erikoisuutena on lähes lattiasta kattoon ulottuvat virtuaaliset parvekkeet. Parveke heijastaa reaaliaikaista kuvaa mereltä ja kohteista. Hytissä on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Lisäksi tyylikkään hytin varusteluun kuuluu mm. sohva, televisio, minibaari, tallelokero ja vaatekaappi. Osaan hyteistä mahtuu neljä henkilöä.

 

Hytin koko on 15 m²


Grand-sviitti


Tähän tilavaan sviittiin kuuluu yksityinen parveke istuinryhmällä. Queen-size vuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu sohvaryhmä/viihdetila, 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku, kylpyamme ja kaksi lavuaaria (Grand Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttien kylpyhuoneet). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain hyteissä on vuodesohva, joten tilaa myös neljälle.

 

Lisäksi varustamo tarjoaa concierge-palvelun, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.

 

Sviitin koko: 31-35 m², parveke 10-12 m², koot vaihtelevat laivoittain.


Junior-sviitti


Tämä on yksi pienimmistä sviiteistä. Sviitissä on yksityinen parveke istuinryhmällä. Vuoteen saa joko queen-size parivuoteeksi tai kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä kylpyamme). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Sviitin koko: 21-28 m², parveke 6-8 m². Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat laivoittain.


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulu

AY 131 9.11. Helsinki–Singapore klo 23.55–17.15+1

AY 132 16.11. Singapore–Helsinki klo 23.45–05.45+1

 

Lentoaikataulut sitoumuksetta!

 

Hotelli

Orchard Rendezvous Hotel (1 yö, 10.–11.11.)

Osoite: 1 Tanglin Rd, Singapore 247905

 

Hyvätasoinen hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Orchard Roadin ostoskadun alkupäässä. Hotellissa on kattouima-allas, baari ja ruokapaikkoja. Hotellihuoneissa on ilmastointi ja ilmainen wifi-yhteys.

 

Risteilyalus

Voyager of the Seas on vuonna 1999 liikennöinnin aloittanut, mutta edellisen kerran viime vuonna uudistettu, risteilyalus. Turussa rakennettu alus on 311 metriä pitkä ja 48 metriä leveä. Sen 15 kannella on tilaa 3286 matkustajalle.

 

Hytit

Kaikki laivan hytit ovat tilavia. Sisähytit ja ulkohytit ovat kooltaan 15-16 m². Parvekehytit ovat kooltaan 15-17 m² ja niissä on 5 m² parveke. Osasta sisähyteistä on näkymä promenade-kannelle. Kaikkien hyttien vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja sekä pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

 

Ruokailu

Aluksella löytyy useita eri ravintolavaihtoehtoja, kuten hintaan sisältyvä á la carte -pääravintola sekä monipuolinen buffetravintola. Muutamissa erikoisravintoloissa, kuten italialaisessa Giovanni’s Tablessa, perintään ruokailusta erillinen kattausmaksu. Voyager of the Seas -laivalla pääsee myös herkuttelemaan kuuluisalla Ben & Jerry’sin jäätelöllä tai nauttimaan amerikkalaisista hampurilaisista Johnny Rocketsin 50-luvun tyyliseen pikaruokaravintolaan. 

 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Voyager of the Seas -laivalta löytyy maailman ensimmäinen laivalle rakennettu luistinrata ja 60 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoava kiipeilyseinä. Laivan sydämessä sijaitsee Royal Promenade, joka on neljän kerroksen korkuinen ja jalkapallokentän pituinen ostoskatu. Royal Promenadelle voit pysähtyä syömään ja juomaan kaikkina vuorokauden aikoina. Baarien, englantilaisen pubin ja ravintoloiden lisäksi Promenade tarjoaa ostosmahdollisuuksia ja viihdettä. Alukselta löytyy myös suuri yleinen aurinkokansi uima-altaalla ja poreammeilla. Lisäksi aluksella on kylpylä ja kuntosali. Ilta sujuu aluksella hauskoissa merkeissä teatterin Broadway-tyylisistä esityksistä nauttien tai yökerhoissa iltaa viettäen.

 

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna.  Ohjelmaa järjestetään laivalla aamun aikaisista tunneista iltamyöhään. Päivän ohjelma saattaa sisältää mm. liikunta- ja tanssitunteja, askartelua, taidehuutokauppoja, juhlia, elokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä. Risteilyn jokaisena iltana laivan teatterissa esitetään erilaisia viihde- ja musiikkiesityksiä. 

 

Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat ja sijainnit. Listauksesta näet mm. mihin aikaan laivan buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja monelta kuntosali aukeaa. 

alk. 2195 €
9.–17.11.2019, 9 pvKoe Singapore, Malesia ja Thaimaa vaivattomasti Suomessa rakennetun Royal Caribbean -loistoristeilijän kyydissä! Näe Unescon maailmaperintökohteenakin tuttu Malakka, monipuolinen Penang sekä ihana rantakohde Phuket. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka varmistaa, että lomailu sujuu mukavissa tunnelmissa.


Singapore  Malakka

Penang  Phuket


Tarjous-/varauspyyntö »


Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!
  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!