Tarjous-/varauspyyntö

Täytettyänne lomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista. Lomakkeen täyttäminen ei sido varaukseen.

 

Seiskan vappuristeily Välimerellä

Yhteystiedot

Matkustajat

Täytä kaikkien samassa hytissä matkustavien henkilöiden tiedot ja kirjoita nimet kuten passissa.

Hytti


Tilaa

SuojauskoodiMatkaohjelma


La 25.4. Helsinki–Barcelona, Espanja

Finnairin suora lento lähtee Helsingistä klo 07.05. Lento saapuu Barcelonaan klo 10.05. Kuljetus lentoasemalta Barcelonan satamaan, jossa nousemme Sovereign -laivan kyytiin. Laivan palvelut ovat heti laivaan noustuamme käytettävissä. Risteilyalus lähtee Barcelonan satamasta klo 18.00. 


Su 26.4. Merellä

Sovereign seilaa Välimeren aalloilla kohti Italian Napolia. Vietämme päivän merellä. Herkuttele laivan ravintoloissa tai nauti kupponen kahvia laivan kannella!


Ma 27.4. Napoli, Italia

Risteilyalus saapuu klo 09.00 Napoliin, joka sijaitsee Vesuvius-tulivuoren kupeessa Napolinlahdella. Napolin rikas historia tulee tutuksi kaupungin pikkukaduilla kierrellessä. Napolin lähellä sijaitsee mielenkiintoisia päivämatkakohteita, kuten muinainen Pompeiji tai kaunis Caprin saari. Lähde varustamon retkelle tai vietä päivä haluamallasi tavalla Napolissa! Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 19.00.


Ti 28.4. Civitavecchia (Rooma), Italia

Laiva saapuu Civitavecchian satamaan klo 08.00. Voit viettää päivän viihtyisässä satamakaupungissa tai lähteä omatoimisesti Roomaan. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat historiallisen Rooman kohokohtia. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Laiva lähtee Civitavecchiasta klo 19.00.


Ke 29.4. Livorno (Pisa, Firenze), Italia

Risteilyalus saapuu Toscanan alueen satamakaupunkiin, Livornoon, aamulla klo 08.00. Voit viettää päivän Livornossa tai lähteä omakustanteiselle päiväretkelle Pisaan (junaliput n. 15 €/hlö). Myös Firenzeen pääsee kätevästi junalla. Risteilyalus jatkaa matkaansa klo 20.00.


To 30.4. Villefranche (Nizza), Ranska

Sovereign saapuu Ranskan Rivieralle aamulla klo 08.00. Laiva ankkuroituu sataman ulkopuolelle, joten maihin kuljetaan yhteysveneen kyydissä. Voit viettää päivän Villefranchen ihastuttavassa rantakaupungissa tai lähteä tutustumaan lyhyen junamatkan päässä sijaitsevaan Nizzaan (omakustanteinen paikallisbussilippu). Risteily jatkuu klo 17.00. Vappuaaton alkuillasta upea Virve Rostin esiintyminen Seiskan lukijamatkalaisille. 


Pe 1.5. Sète, Ranska

Saavumme eteläranskalaiseen kalastajakylään klo 08.00. Montpellierin lähellä sijaitseva pikkukaupunki ihastuttaa kanavillaan, rantakahviloillaan ja erinomaisilla museoillaan. Jatkamme matkaa klo 15.00.


La 2.5. Barcelona, Espanja

Risteily päättyy Barcelonaan klo 08.00. Lähdemme suoraan satamasta suomeksi opastetulle kaupunkikiertoajelulle, jonka aikana tutustumme Barcelonan nähtävyyksiin. Kierroksen jälkeen ehdit vielä nauttia omakustanteisen lounaan ja tehdä tuliaisostoksia. Paluulento lähtee klo 21.25 ja saapuu Helsinkiin klo 02.15.


Su 3.5. Helsinki

Paluulento saapuu Helsinkiin aamuyöllä klo 02.15. Matka päättyy.

Hinnasto

 

Matkan hinta

1495 €/hlö jaetussa 2-hengen sisähytissä

1595 €/ hlö jaetussa 2-hengen superior-sisähytissä

1750 €/hlö jaetussa 2-hengen superior-ulkohytissä

1995 €/hlö jaetussa 2-hengen parvekesviitissä

 

Hintaan sisältyy

• Finnairin suorat meno-paluureittilennot Helsinki–Barcelona–Helsinki

• Lentokenttäverot ja -maksut

• Lentokenttäkuljetukset Barcelonassa

• Suomeksi opastetun kiertoajelun Barcelonassa

• 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa Pullmantur-varustamon keskitasoisella Sovereign-aluksella 

• Täysihoito laivalla sis. aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi välipalat

• Valikoima alkoholittomia ja alkoholijuomia laivalla

• Verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle

• Suomalaisen matkanjohtajan, Jari Peltomäen, palvelut

• Virve Rostin vappuaaton keikka laivalla

 

Hintaan ei sisälly

• Retkiä tai kuljetuksia satamakohteissa. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia. Järjestämme lisämaksusta myös suomeksi opastettuja retkiä satamakohteissa. Retket tulevat myyntiin myöhemmin. 

• Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 

 

Huom! Matkaohjelmaan voi tulla myöhemmin tarkennuksia tai vähäisiä muutoksia.

 

Matkaehdot

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja ja Risteilykeskuksen lisä- ja erityisehtoja. Löydät ehdot täältä

 

Peruutusehdot

Peruutuskulut, kun peruutus tapahtuu:

• viimeistään 120 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 10% matkan hinnasta.

• 119–91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 €/henkilö

• 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta

• 60– 46 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 85 % matkan hinnasta

• myöhemmin kuin 45 vrk ennen matkaa, 95 %

 

Risteilykeskus ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvitsemista vapaaehtoisista vakuutuksista, vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Tämän vuoksi Risteilykeskus kehottaa matkustajaa hankkimaan matkaa varten riittävän kattavan henkilöön ja omaisuuteen kohdistuvan sekä peruutusturvan sisältävän matkavakuutussuojan.


Hytit

Hyttivaihtoehdot


Sisähytit

Sisähyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Sisähyttien koot vaihtelevat välillä 11-16 m². 

 

Kategoriat: FI, FK, I, K, L


Ulkohytit

Ulkohyteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Osassa hyteistä on myös seinästä avautuva lisävuode. Hytissä on televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero ja kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Hyteissä on joko tavallinen tai venttiili-ikkuna. Ulkohyttien koot vaihtelevat välillä 11-17 m². 

 

Kategoriat: A, C, E, FA, FC, FE, FG, G

 

Huom! Hyttikategorioissa G ja FG on rajoitettu merinäköala.


Minisviitit

Minisviiteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Sviitissä on lisäksi televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero, minibaari, kylpyhuone suihkulla tai ammeella sekä oma parveke. Minisviitit ovat kooltaan noin 25 m². 

 

Kategoriat: JT


Sviitit

Sviiteissä on parisänky, jonka voi erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Sviitissä on lisäksi televisio, hiustenkuivaaja, tallelokero, minibaari, kylpyhuone suihkulla tai ammeella sekä oma parveke. Sviittien koot vaihtelevat välillä 23-55 m².

 

Kategoriat: GT, RS, ST


Lisätiedot

 

Finnairin lentoaikataulu

AY1651 25.4 Helsinki–Barcelona klo 07.05–10.05 

AY1652 2.5. Barcelona–Helsinki klo 21.25–02.15+1


Risteilyalus

Sovereign on aloittanut liikennöinnin vuonna 1988 ja sitä on edellisen kerran uudistettu vuonna 2008. Risteilyalukselle mahtuu noin 2 700 matkustajaa ja 820 henkilökunnan jäsentä. Sovereign risteilee pääasiassa Välimerellä.

Ruokailu laivalla

Laivalta löytyy á la carte -ravintola, buffetravintola, kahvila ja baareja. Ravintoloiden aukioloajat näet päiväkohtaisesta ohjelmasta. Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoillaan laivan pääravintolassa sekä buffetravintolassa. 

Hintaan sisältyvät ravintolat
Risteilyn hintaan sisältyy ruokailu pääravintolassa ja buffetravintolassa. Buffetravintolassa on useita erilaisia pitopöytiä, joissa on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, kuten espanjalaisia herkkuja, grilliruokaa, salaattia ja lämpimiä ruokia. 

Ryhmällemme on valittu sama kattausaika pääravintolan illalliselle klo 19:30. Vaihtoehtoisesti voit syödä illallista myös buffetravintolassa. 

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Aluksella on kylpylä, kauneussalonki sekä kuntosali. Aurinkokannelta löytyy kaksi uima-allasta ja aurinkotuoleja. Teatterissa esitetään iltaisin musiikki- ja viihde-esityksiä. Voit viettää aikaa myös aluksen baareissa, kirjastossa tai vaikkapa kasinolla.

Risteilyn ohjelma

Risteilyn päiväohjelma toimitetaan hyttiin aina päivää edeltävänä iltana. Päiväohjelmasta löydät kaikki laivan tapahtumat, aktiviteetit ja esitykset kellonajan mukaan ilmoitettuna sekä tietoa päivän kohteesta. Päiväohjelman yhteydessä on ilmoitettu laivan ravintoloiden, baarien ja muiden alueiden aukioloajat. 

alk. 1495 €
25.4.–3.5.2020, 9 pvLähde viettämään ikimuistoinen vappu Seiskan all inclusive -lukijaristeilylle! Kevään vauhdikkain risteily suuntaa huhtikuun lopussa Välimerelle. Näet kuusi upeaa kohdetta ja vapunaattona juhlit Virve Rostin spesiaalikeikalla. Edullinen kokonaishinta sisältää myös alkoholijuomat.

 

Risteilyisäntä Jari "Peltsi" Peltomäki varmistaa sujuvat järjestelyt matkan aikana ja tutustuttaa matkustajat upeisiin vierailukohteisiin.


Barcelona  Napoli

Civitavecchia (Rooma)

Livorno (Pisa/Firenze)

Villefrance (Nizza)  Séte

 


Tarjous-/varauspyyntö »

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!