Varaa risteily  


Kuuban risteilyt

Useat eri varustamot aloittivat Kuuban risteilynsä hartaan odotuksen jälkeen vuonna 2017. Risteilykeskuksen valikoimassa useita erilaisia Kuuban risteilyjä. Voit valita lähtösatamaksi vaikkapa Floridan Tampan tai Miamin. MSC Cruisesin alukset risteilevät Havannasta ympäri vuoden. Voit yhdistää Kuuban risteilyysi myös muita Karibian tai Väli-Amerikan suosittuja kohteita. 
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!Suosittelemme


Yhdistä Kuuban risteily lomailuun Floridassa

Yhdistä kaupunki- tai rantaloma Floridassa lyhyeen Kuuban risteilyyn! 

Varaa online »   5-6 pv     alk. 418
Royal Caribbean, useita laivoja

Risteile Havannasta Väli-Amerikan tai Karibian kohteisiin

Hyödynnä Finnairin suorat lennot Helsingistä Havannaan! Vietä risteilyn aluksi kaksi päivää Havannassa, ja risteile Väli-Amerikan tai Karibian mielenkiintoisimpiin kohteisiin!

Havanna - Havanna - Havanna - Ocean Cay, yksityissaari - Merellä - Montego Bay - Georgetown - Havanna
Varaa online »   8 pv     alk. 389
MSC, MSC Armonia & MSC Opera

Useita päiviä Havannassa ja muita mielenkiintoisia kohteita

Azamara Club Cruisesin luksusristeilyillä vietetään Havannassa jopa kolme päivää, joten myös kaupungin yöelämä tulee matkustajille tutuksi. Risteilyjen aikana pysähdytään myös muissa mielenkiintoisissa kohteissa, kuten Cienfugosissa ja Santiago de Cubassa. 

Varaa online »   7–17 pv     alk. 1379
Azamara Club Cruises

  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!