Varaa risteily  


Alaskan risteilyt

Risteilykeskus tarjoaa suuren valikoiman Alaskan risteilyjä. Vuoret, vuonot, jäätiköt ja villieläimet ovat Alaskaa parhaimmillaan. Lähde risteilylle Alaskan Sewardista ja ihastu upeisiin maisemiin! Alaskan risteilylle voi lähteä myös Kanadan tai Yhdysvaltojen puolelta. Valitse lähtösatamaksi esimerkiksi Seattle tai Vancouver. Paras tapa nähdä Alaskaa on risteillä muun muassa Vancouverista rannikkoa pitkin Alaskan Sewardiin. 
Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä. Saat 2 tai 3 pistettä euroa kohden riippuen risteilyvarustamosta. Lue lisää!Suosittelemme


Alaskan näkee parhaiten risteilyllä

Risteilykeskuksen valikoimissa on satoja risteilyjä Alaskassa. Katso kaikki viikon pituiset vaihtoehdot ja valitse oma suosikkisi!

 

Holland America Line on Alaskan risteilyjen pioneeri

Varustamolla on mm. omia hotelleja ja junia Alaskassa täydentämässä risteilyvaihtoehtoja. Voit myös osallistua risteilyä ennen tai sen jälkeen varustamon tarjoamalle kiertomatkalle kansallispuistoihin.

Hubbardin jäätikkö yhdensuuntaisella risteilyllä

Yhdensuuntainen risteily Vancouverista tai Seattlesta Anchorageen tai Sewardiin antaa mahdollisuuden nähdä myös legendaarisen Hubbardin jäätikön. Lennot kätevästi Icelandairilla.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!